S-a lansat Școala Teatrul de Artă pentru toate vârstele

Teatrul de Artă București a lansat Școala Teatrul de Artă – dezvoltare personală prin actorie, pentru copii, adolescenți și adulți, în format online.

Proiectul a apărut inițial ca răspuns la nevoia de comunicare și de apropiere a cursanților Școlii Teatrul de Artă care, odată cu reglementările impuse de starea de urgență declarată în luna martie, și-au dorit să continue întâlnirile cu instructorii și colegii de grupă, cursul constituind pentru ei un reper de stabilitate, în noul context.

Orele de dezvoltare personală prin actorie dedicate copiilor români de pretutindeni au drept componentă și învățarea limbii române sau simpla comunicare în limba română. Prin tehnici de artă teatrală, copiii sunt sprijiniți să se dezvolte creativ, să fie mai comunicativi în medii diferite, mai toleranți, mai adaptabili, mai încrezători, mai curioși și liberi să discute cu prietenii, bunicii, familia din România.

Orele Școlii Teatrul de Artă se desfășoară pe categorii de vârstă: (4-7 ani, 8-13 ani, 14-18 ani și adulți), în format ONLINE (Zoom app).

Mai multe informații găsiți AICI.

Share