Noutăți pentru copii de la Editura Galaxia Copiilor

La începutul vacanței mari, le puteți oferi copiilor cărți captivante, specifice fiecărei vârste. Iată ce noutăți a pregătit pentru ei Editura Galaxia Copiilor!

Iubitorii romanelor semnate de Erin Hunter (8-99 ani) sunt invitați să descopere o nouă serie Fantasy – „Bravelands. Eroii savanei”. Acțiunea acestor cărți pentru copii se desfășoară sub cerul de un albastru nemărginit al Ținuturilor Neînfricaților, unde micile haite şi marile turme își trăiesc victoriile și înfrângerile. Primul volum, „O haită dezbinată”, ne introduce în savana tulburată de luptele pentru putere.

Mecanismele puterii sunt analizate și într-o altă apariție editorială recentă, „Alegeri în junglă”. Dedicată copiilor de peste 7 ani, cartea îmbracă forma unei lecţii de politică distractivă. Această poveste simpatică şi uşor de citit le face cunoștință celor mici cu principiile de bază ale democraţiei.

Micii școlari se pot bucura şi în această vară de noile apariții din colecția Pixi Știe-tot. Informațiile revizuite de specialiști și pedagogi vin în completarea cunoștințelor acumulate la şcoală sau dezvoltă subiecte interesante despre noi și despre lumea în care trăim.

„Ce s-a întamplat cu crocodilul?” (vârsta 5+) este o impresionantă poveste despre toleranță, diversitate și iubire. Prin intermediul crocodilului şi al puiului de pasăre, copiii vor descoperi că iubirea și prietenia nu cunosc limite și că acolo unde se instaurează aceste sentimente domnește armonia.

„O micuță poveste de iubire” (vârsta 4+) este povestea înduioșătoare a unei mănuși care face tot posibilul pentru a-și recupera perechea rătăcită. Este o lecţie de viaţă despre iubire, devotament, sacrificiu, care vine de la o micuţă mănuşă roşie.

Share