Adrian Naidin, primul concert după starea de urgență

Adrian Naidin vă invită pe data de 3 iulie, de la ora 21:00, la primul său eveniment muzical de după perioada stării de urgență.

Și pentru ca am stat atât de mult timp în casă, artistul vă propune și un program de melodii noi sau reorchestrate, compuse sau îmbunătățite în lunile de distanțare socială. Noile melodii vor fi incluse pe noul album al lui Adrian, intitulat #fărămască. Acesta va putea fi ascultat începând din luna iulie pe toate canalele de streaming.

Artistul va fi însoțit pe scenă de noua sa trupă, botezată de el „The Epic Clan”, o trupă care îi are în componență pe Bogdan Munteanu – pian, Gilberto Ortega Torres – percuție, Eugen Amarandei – contrabas și, desigur, Adrian Naidin – violoncel și voce.

Deoarece suntem încă într-o perioadă de restricții, numărul de locuri este limitat. Concertul va avea loc pe terasa de vară a clubului bucureștean Quantic din Șoseaua Grozăvești 82.

Biletele se găsesc pe iabilet.ro sau ticketnet.ro, la prețul de 100 de lei, urmând ca în seara spectacolului, biletul la ușă să se vândă cu 120 de lei.

Share