Festivalul Teatru sub Lună, la ediția a șasea

„Teatru sub Lună”, powered by InDArt, festival independent de teatru în aer liber, ajunge în această vară la ediția cu numărul 6.

Festivalul „Teatru sub Lună” are loc în perioada 3-26 iulie, weekend-urile (de vineri până duminică) fiind rezervate pieselor de teatru și concertelor în aer liber, precum și expozițiilor de fotografie și pictură la Grădina de vară CoOperativa, din str. Icoanei, nr 86.

Organizatorii promit 12 spectacole de teatru, comedii de succes jucate pe scena Teatrului InDArt și 8 concerte de jazz, rock acustic, balade – lansări de trupe noi, expoziţie de fotografie, pictură, sculptură în lemn. La acestea se adaugă și o zonă de relaxare.

Programul complet îl găsiți pe www.teatrusubluna.ro.

Biletele se achiziționează online de pe www.iabilet.ro, www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.ambilet.ro, www.eventim.ro, www.eventbook.ro sau de la intrare în ziua evenimentului, cu rezervare înainte.
E-mail: contact@indart.ro / Telefon: 0724.304.593

“Participând la evenimentele din cadrul Festivalului în aer liber TEATRU SUB LUNĂ sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Teatrul InDArt (Asociația Culturală InDArt) cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR. Datele ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în a identifica la timp persoanele infectate”, transmit organizatorii.

Prezentarea la terasa unde se desfășoară festivalul se face cu 60 de minute înainte de începerea concertului sau a piesei de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces. Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) în așa fel încât să acopere gura și nasul este obligatorie pe toată durata evenimentului.

Share