„Ghici cine te sună?!”: ai curajul să intri în joc?

Teatrul Elisabeta vă invită la comedia „Ghici cine te sună?!”, regizată de Tania Popa, pe 6 august, ora 20:30, la Teatrul de Vară Herăstrău.

Sursă foto: teatrulelisabeta.ro

Deși publicul o cunoaște ca actriță – a avut roluri importante în peste 20 de filme și a jucat în mai mult de 40 de piese de teatru – Tania Popa a debutat ca regizor teatral în 2019, cu spectacolul „Ghici cine te sună?!”, o dramatizare a filmului „Perfetti Sconosciuti”.

O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândește la un joc: cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă și să răspundem pe speaker? De aici încolo, fiecare își arată adevărata față și nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Pentru că telefonul mobil poate dezvălui viața ascunsă a fiecăruia dintre noi. „Ghici cine te sună?!”: un spectacol care te dă peste cap, chiar dacă stai pe scaun. 🙂

În distribuție îi veți regăsi pe Mihaela Mihăescu, Victor Bucur, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Silviu Mircescu, Cătălina Grama (Jojo), Vitalie Bichir și Ramona Niculae.

Biletele se găsesc pe site-ul teatrului Elisabeta, unde găsiți informații și despre restul spectacolelor care urmează să se joace. Cel care deschide stagiunea de vară este „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc”, pe 1 august.

Purtarea măștii – medicală sau nonmedicală – pe toata durata evenimentului, cu acoperirea gurii și a nasului, este obligatorie pentru toți spectatorii. Regulamentul complet de participare poate fi consultat cu un click AICI.

Share