Trupa Improfix iese la rampă pe 8 august

Teatrul Arte dell`Anima vă invită la premiera spectacolului de improvizație al trupei IMPROFIX sâmbătă, 8 august, de la ora 21:00, la Grădina cu Filme din București.

„Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții”, spune Mihaela Sîrbu, coach de impro.

Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” își întâlnesc în sfârșit publicul. Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima unește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Astfel, în seara de 8 august veți vedea un spectacol plin de umor creat pe loc la sugestiile celor prezenți.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Pentru mai multe informații și programul complet al spectacolelor din perioada următoare, accesați www.artedellanima.ro.

Share