Freedom, concept de evenimente drive-in, se lansează la Sibiu

Freedom, un nou concept de evenimente drive-in (concerte și spectacole de teatru), va avea loc între 8 august și 30 septembrie, la Sibiu.

Locul de desfășurare a evenimentelor din cadrul Freedom se află la 10 minute de centrul orașului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, centru alternativ pentru educație, și se întinde pe o suprafață de 41.000 mp, oferind astfel participanților un acces generos în eveniment.

Spațiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare mașină, fără a fi impusă purtarea măștii timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanțare socială impuse de legislație, dar oferind participanților tot confortul.

O structură tehnică masivă (scenă 20x15m, video 200mp, lumini inteligente 100 buc.) va fi amplasată în așa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor. Sunetul va fi transmis pe frecvență radio achiziționată în fiecare mașină. Spațiul va beneficia și de un food court diversificat, cu avantajul comandării printr-o aplicație online a produselor de food & drinks.

„În contextul actual, turiștii vor fi mult mai motivați să aleagă Sibiul ca destinație de concediu, având posibilitatea de a se delecta și cultural, profitând în același timp de atracțiile deja cunoscute ale orașului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia în continuare de avantajul de a locui într-un oraș încărcat de istorie dar, în același timp, foarte ancorat în mondenitate, atunci când vorbim despre experiențe sociale sau culturale”, spune Anca Popică, Project Manager.

Mai multe informații despre programul Freedom și bilete găsiți pe freedomevents.ro.

Share