„Gaițele”, o nouă montare pe 7 și 8 septembrie

„Gaiţele”, un spectacol de teatru extrem de iubit și cerut de public, revine pe scena Grădinii de Vară Herăstrău, în două seri la rând, pe 7 şi 8 septembrie.

În această nouă punere în scenă a textului lui Alexandru Kiriţescu, Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir şi Virginia Rogin formează nucleul de forţă în jurul căruia gravitează celelalte personaje, interpretate de Manuela Hărăbor/Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Doina Teodoru/Andreea Chiriţescu, Ion Ionuţ Ciocia, Cosmina Dobrotă/Mariangela Coldea.

Rezultă, sub bagheta lui Gelu Colceag, un spectacol de teatru cu personaje groteşti, situaţii hilare şi relaţii imposibile. Situaţiile sunt duse până în vecinătatea absurdului, umorul este uneori amar, alteori ironic, dar tot timpul debordant, astfel că, pe parcursul serii râsul este garantat.

„Gaiţele” este un spectacol în care privitorul este captivat de forţa jocului, de tumultul acţiunii, dar şi de modul cu accente de caricatură în care sunt puse în lumină moravurile vremii. Sunteţi poftiţi dincolo de aparenţe, să pătrundeţi în lumea deformată a lui Kiriţescu şi să întelegeţi de ce spectacolul este cunoscut şi sub numele „Cuibul de viespi”.

Mai multe informații despre spectacol și detalii despre bilete găsiți AICI.

În preambulul întâlnirii cu „Gaițele”, sunteţi invitaţi să urmăriţi câteva secvenţe din spectacol:

Share