UNFINISHED 2020: 7 zile de conversații, prezentări și workshop-uri

UNFINISHED, primul festival multidisciplinar din România, va avea loc în perioada 27 septembrie – 4 octombrie 2020, într-o platformă digitală creată de la zero, anunță un comunicat al organizatorilor.

Desfășurat sub înaltul patronaj al Parlamentului European, evenimentul va oferi participanților scurte doze de conținut – workshop-uri, conversații, performance și prezentări susținute de invitații ediției – care vor da noi valențe încrederii.

Anul acesta, organizatorii construiesc întreaga arhitectură a festivalului în jurul programului comunității UNFINISHED. În loc de patru zile, evenimentul va începe duminică seara, pe 27 septembrie, și se va încheia următoarea duminică, pe 4 octombrie. Timp de șapte zile, în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara, comunitatea UNFINISHED va putea lua câte o doză de conținut, ca la finalul celor șapte zile, toate aceste momente să pună bazele unei dezbateri mai largi despre încredere.

Printre primii speakeri confirmați, care vor susține prezentări, dezbateri și workshopuri reunite sub tema TRUST, se numără Priya Parker, consilier strategic și autor al bestsellerului „The Art of Gathering” și „Together Apart”, care va vorbi despre modul în care ne adunăm și interacționăm atunci când suntem împreună, mai ales în aceste vremuri, și Perry Chen, artist și fondator Kickstarter, care va susține un workshop inovativ. Lor li ve vor alătura Cristiana Pașca Palmer, fost secretar general adjunct al Națiunilor Unite, Anand Giridharadas, scriitor și autor al „Winners Take All” și Jerry Michalski, consultant tehnic și fondator, asociat | ReX | Jerry’s Brain.

Participarea la evenimentul online se va face pe bază de înscriere, în limita a 3000 de locuri, completând formularul de la următorul link: https://bit.ly/unfinished20.

Share