Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent ia startul pe 9 octombrie

Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent, unul dintre cele mai mari, îndrăgite și longevive festivaluri dedicate teatrului independent din România, a ajuns la cea de-a zecea ediție.

Anul acesta, Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent se va desfășura în perioada 9-18 octombrie online pe www.eventbook.ro, unde vor fi difuzate integral înregistrările tuturor spectacolelor, iar 4 spectacole vor avea în paralel și câte o reprezentație offline la Teatrul Apropo (20 locuri disponibile), respectiv la Green Hours (70 locuri disponibile), în București.

De la ediție la ediție, festivalul a câștigat tot mai multă forță și recunoaștere, devenind o componentă importantă a vieții artistice contemporane. Anul acesta cuvintele cheie sunt „experimental”, „inovator”, „neconvențional”.

Timp de 10 zile, ediția specială aniversară Bucharest Fringe va aduce în casele spectatorilor 26 de spectacole de teatru independent naționale și internaționale și 15 sesiuni Artists Talk pe Zoom în care publicul va avea ocazia să dialogheze în direct cu o parte dintre artiști.

În cadrul programului festivalului se regăsesc secțiunile tradiționale Competiție și Premiere. În plus, organizatorii au pregătit pentru această ediție aniversară și secțiuni noi precum Best of the Best, Spectacole Fără Acasă, Spectacole invitate din străinătate și Spectacole pentru copii.

Programul complet, dar și bilete pentru Festival găsiți exclusiv pe https://eventbook.ro/festival/bfringe și pe site-ul Festivalului: bfringe.ro. Spectacolele invitate vor fi oferite publicului GRATUIT prin rezervarea unui bilet cu valoare zero pe platforma Eventbook.

Share