Expoziția „Frame” se deschide la Galeria Sector 1

Galeria Sector 1 se întoarce la programul curatorial al anului 2020 cu expoziția „Frame”, a artiștilor Arantxa Etcheverria și Carlos Caballero, curatoriată de Domenico De Chirico.

Vernisajul expoziției „Frame” se va desfășura doar în prezența artistei Arantxa Etcheverria, artistul Carlos Caballero și curatorul Domenico De Chirico nefiind prezenți din motive cauzate de criza pandemică.

Evenimentul va avea loc în data de 22 octombrie 2020, în intervalul orar 17:00-22:00, la Galeria Sector 1, din Strada Băiculești nr. 29, în cadrul Combinatului Fondului Plastic. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 22 octombrie – 5 decembrie 2020.

„Liminalitatea conceptului de contur – din termenul latin limen -mĭnis […] «prag» – pare să fie punctul focal al dialecticii formale pe care o instituie expoziția de față: FRAME este întocmai ceea ce permite unui lucru să fie, deoarece a pune lucrurile în ramă înseamnă a le hotărî conturul, a crea un perimetru de sens și a le structura forma”, spune curatorul expoziției, Domenico de Chirico.

Share