„Galeria inimilor frânte”, din 23 octombrie în cinematografe

„Broken Hearts Gallery/Galeria inimilor frânte” intră în cinematografele din România pe 23 octombrie. O comedie romantică spumoasă și, totodată, sensibilă, filmul este dovada că suvenirurile și sechelele „moștenite” din despărțiri se pot transforma în artă.

Uneori păstrăm în suflet și în sertare amintiri din relațiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecție ajunge să ne bântuie și astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile și să ne deschidem inima pentru noi relații?

Lucy (Geraldine Viswanathan) știe prea bine ce înseamnă suferința din amor. A adunat în timp atâtea suveniruri, care o țin captivă emoțional în fosta relație cu Max, chipeșul curator al unei galerii de artă. Vulnerabilă, neîncrezătoare, se închide în cameră cu zilele. Noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă in lume.

Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaște pe Nick (Dacre Montgomery). Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecția ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunțe la obiectele care-i amintesc de relațiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstrușnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiți în dragoste, ca și ea – „Galeria inimilor frânte”. Și ce loc mai bun de a le etala decât recepția viitorului hotel al lui Nick, care oricum trebuie decorată?

Producție a companiei No Trace Camping și distribuit în România de InterComFilm Distribution, filmul durează 108 minute și este nerecomandat persoanelor sub 15 ani.

Share