Caleido, festival multicultural de arte performative, din 27 noiembrie

Caleido, festival multicultural de arte performative care și-a propus să descopere și să promoveze diversitatea culturală și etnică, a ajuns la cea de-a patra ediție, care va avea loc în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie.

Spectacolele din cadrul festivalului Caleido pot fi urmărite online, live sau înregistrat, iar accesul este gratuit. Caleido prezintă 20 producții independente de teatru, dans și performance care destupă minți și vorbesc despre subiecte actuale, șapte dintre acestea fiind producții Caleido, dintre care patru vor fi văzute în premieră.

„Selecția spectacolelor din această ediție Caleido continuă direcțiile dezvoltate în anii precedenți – diversitate culturală și etnică, dialog și dezbatere constructivă – cu accent pe o serie de teme pe care le găsim relevante în contextul actual: stereotipuri, feminism, comunități, istorie recentă”, spune Andreea Novac, director artistic Caleido.

Printre titlurile acestei ediții se regăsesc: „Singurătatea pietrelor” (regia: Norbert Boda), care aduce în prim-plan perspectiva unui copil care trăiește mental într-un univers paralel, „Infinit pozitiv” (regia: Alex Fifea), spectacolul care analizează poveștile de viață a șase personaje din România, infectate cu HIV și „Limite” (regia: Radu Apostol), un one-woman show comic și acid despre școala românească.

Cele patru producții proprii Caleido prezentate în premieră vor fi anunțate în curând, alături de alte detalii și de programul complet al festivalului, pe www.caleido.ro.

Share