Concert Metallica online, cu bilete de la 14.99 $, în această seară

Metallica va transmite „Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” în direct din California, sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 24:00, ora României, anunță IaBilet.

Show-ul va fi primul eveniment pay-per-view al trupei, iar sumele strânse vor merge către fundația caritabilă „All Within My Hands”, fondată de membrii Metallica pentru a ajuta persoanele aflate în nevoie. Concertul poate fi urmărit prin achiziționarea biletelor de la următorul link: 2nu.gs/Metallica.

Prețul unui bilet pornește de la 14.99 $ și permite urmărirea spectacolului oricând, timp de 48 de ore.

Concertul va fi al doilea show acustic de acest gen organizat de Metallica cu scopul strângerii de fonduri pentru fundația All Withing My Hands. Doar în 2020 AWMH a donat deja 645.000 de dolari către fonduri care ajută persoane afectate de COVID-19, precum și pentru organizații caritabile care ajută persoane din industria divertismentului și a ospitalității, care și-au pierdut locurile de muncă în perioada pandemiei.

În 2019, în urma concertului susținut de Metallica în București, trupa a donat 250.000 de euro Asociației Dăruiește Viața, pentru construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

Share