Grimus – 10 ani, concert difuzat online de Revelion

Concertul aniversar „Grimus – 10 ani” va fi difuzat online în noaptea dintre ani. Ce transmit cei din trupă și cât costă biletele?

grimus 10 ani

În lipsa evenimentelor live, Overground Showroom propune un program special de Anul Nou. Astfel, în 31 spre 1, la miezul nopții, va avea loc premiera concertului aniversar „Grimus – 10 ani live la Arenele Romane”. Concertul a fost înregistrat în urmă cu patru ani.

Este un spectacol cu două ore de muzică live, cu piese din discografia trupei Grimus de până în acel moment. Și cu prezența câtorva invitați speciali printre care Doru Trăscău (The Mono Jacks), Dan Byron (byron) și George Gâdei (Travka).

În plus, fanii sunt invitați la un concert emoționant. Apropierea de public a trupei Grimus rezonează și mai tare acum, în 2020, când astfel de experiențe par foarte îndepărtate.

„Nu o să uit niciodată ziua de 26 februarie 2016 când am aniversat 10 ani de Grimus la Arenele Romane. În special momentul în care Arenele au vibrat datorită fanilor care ne-au cântat in cor „La mulți ani” din tot sufletul. Energia emanată de către cei din public m-a emoționat foarte mult. Cred că nici unul dintre noi nu puteam spera la un cadou mai frumos de ziua noastră. Vizionare plăcută să aveți urmărind cadoul nostru pentru voi de Anul Nou!”, spune Bogdan Mezofi, vocea Grimus.

Cât costă biletele la premiera concertului „Grimus – 10 ani”?

Concertul Grimus va avea premiera online vineri, 1 ianuarie 2021, la ora 00:00, pe Overground Showroom – cea mai nouă bibliotecă online de concerte. Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premieră de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei.

Apoi, după cumpărarea biletelor, aceștia vor primi la scurt timp un email cu datele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert din momentul premierei timp de o lună. Concertul va fi, de asemenea, disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)

Share