Rocanotherworld Winter Edition, online din 20 ianuarie

14 concerte inregistrate de la ediția din iunie 2020 a Rocanotherworld se vor putea vedea pe platforma Overground Showroom în perioada 20 – 24 ianuarie.

Rocanotherworld

Astfel, vă puteți bucura de experiența de festival văratic în plină iarnă, acasă în living, dar alături de toți prietenii.

Serile de festival încep de la ora 19:00, astfel:

Miercuri, 20 ianuarie: Toulouse Lautrec, Robin and the Backstabbers;
Joi, 21 ianuarie: Lucia, Pinholes, Byron;
Vineri, 22 ianuarie: Fine, It’s Pink, Eyedrops, Argatu’;
Sâmbătă, 23 ianuarie: Ana Coman, Jurjak, Luna Amară;
Duminică, 24 ianuarie: Om la Lună, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks.

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro. Se pot alege fie abonamentul pe toate cele 5 zile de concerte, fie bilet de o zi. Astfel, se pot susține artiștii care au performat, cauza sprijinită de festival sau atât artiștii, cât și cauza. Concertele pot fi văzute online timp de 48 de ore de la ora începerii.

Rocanotherworld Winter Edition își continuă misiunea asumată, aceea de a avea un impact real în comunitate. Așa că sprijină din nou, cu ajutorul principalului partener, Kaufland România, familiile care locuiesc în cele 4 sate ale comunei Lungani din județul Iași, cu pachete cu produse alimentare de bază, de igienă și sanitare, de maximă necesitate în vremuri pandemice.

Rocanotherworld, mai mult decât un festival de muzică

  • În 2020, Rocanotherworld a fost primul festival desfășurat după ieșirea din starea de urgență, respectând toate normele de siguranță pentru participanți impuse de autorități.
  • Evenimentul a adus împreună artiști îndrăgiți și publicul lor. Pentru mulți artiști a fost prima experiență pe scenă a anului. Pentru spectatori, primul festival la care s-au bucurat de muzică chiar dacă au stat așezați, la distanță și purtând măști.
  • Începând cu cea de-a cincea ediție din 2020, biletul de participare la festival a fost unul solidar. Solidaritatea a fost atât față de trupele care au concertat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld în anii trecuți, cât și față de demersurile caritabile susținute.

„Statistic, Comuna Lungani este una dintre cele mai defavorizate la nivel național. Ne dorim ca ajutorul nostru pentru această comunitate să fie unul constant, pentru a face o diferență reală. Din acest motiv le-am dedicat și ediția post lockdown a festivalului, dar și Rocanotherwold Winter Edition”, povestește Patricia Butucel, directorul festivalului.

Pachetele cu produse alimentare și de igienă pentru familiile din comuna Lungani vor fi distribuite între 28 și 31 ianuarie. Distribuirea se va face în condiții de maximă siguranță și respectând toate normele în vigoare. Voluntarii din Iași care își doresc să participle la acțiuni se pot înscrie până pe 17 ianuarie, completând acest formular.

Rocanotherworld există din 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor, deschizător de suflete. Toate activitățile sunt conturate în jurul dorinței de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

Asociația Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld și Classix din Iași. Scopul este revitalizarea culturală a orașului, angrenarea comunităților creative și implicarea în viața civilă a societății.

Share