„Creatori în acțiune”, o carte pentru creativii de la 6 la 90 de ani

Volumul „Creatori în acțiune” de Anca Ghinea se va lansa pe 23 februarie, de la ora 18:00, la galeria Galateca din București.

creatori în acțiune

Ce faci concret când inspirația întârzie și ai de predat un proiect? Dar când trebuie să schimbi abordarea și simți că nu ai resurse? Este creativitatea ceva ce poate fi controlat? La aceste întrebări și la multe altele răspunde Anca Ghinea, jurnalist și trainer, fondatoarea Kreatoria.ro, în cartea „Creatori în acțiune”.

„Creatori în acțiune” propune o serie de idei și de sfaturi aplicate care ajută la stimularea creativității. Chiar și – sau mai ales! – în momentele dificile. Povestind despre provocările creativilor atât din perspectiva emoțională, cât și din cea a procesului creator, cartea este menită să dea oricui un impuls de a relua proiectele dragi, abandonate dintr-un motiv sau altul și de a da startul altora noi.

De asemenea, oferă mai multă claritate despre ceea ce înseamna creativitatea și actul de creație. În plus, vine cu un spor de încredere în capacitatea proprie de a crea. Și cu un set de instrumente, tehnici și metode creative care să-l ajute pe cititor să parcurgă drumul de la idee la realitate, învitându-l să-și exerseze, pas cu pas, manifestările creatoare.

Cartea este gândită pentru creativii de la 6 la 90 de ani și poate fi citită de cei mici și de părinți deopotrivă.

La evenimentul de lansare vor povesti despre creativitate, alături de autoare, Diana Cosmin, jurnalist și fondatoare a https://finesociety.ro/, sculptorul Daniel Rădulescu și jurnalistul Crina Alexe, Thrive Global România. Discuția va fi moderată de Andreea Sandu, creatorul și coordonatorul Galateca.

Participarea la eveniment este posibilă doar pe bază de invitaţie. Pentru publicul de acasă, lansarea va fi transmisă şi online, de la ora 18:30, pe paginile de Facebook Galateca, Editura Creator, kreatoria.ro.

Share