Filarmonica Sibiu oferă bilete contra flori

Pe parcursul lunii martie, Filarmonica Sibiu sărbătorește primăvara, muzical și vizual. Cum? Prin bilete oferite contra florilor!

filarmonica sibiu

După cenușiul iernii, Sala Filarmonicii va prinde culoare prin intermediul proiectului „O floare pentru Thalia”. Cu ajutorul comunității locale – spectatori sau agenți economici – fațada și terasele Sălii Thalia vor fi împodobite cu mușcate și petunii curgătoare. În schimbul florilor, spectatorii vor primi bilete gratuite la evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu.

Programul cultural propus este unul pe măsură. Vor fi 10 evenimente muzicale, toate gândite pentru a sărbători primăvara, dragostea și, desigur, femeia. Pornind de la liderul spiritual al Filarmonicii Sibiu – Thalia, muza din mitologia greacă, fiică a lui Zeus, care în traducere însemană „cea veselă, cea înfloritoare”, comunității sibiene i se propune acest proiect prin care fiecare cetățean poate fi parte a renașterii și înfloririi spațiului cultural local.

Concret, începând cu 1 martie, fiecare spectator care va aduce o mușcată sau o petunie curgătoare la Filarmonică va primi în schimb un bilet. Astfel, persoana va putea participa la unul dintre evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile aduse vor împodobi terasele și fațada Sălii, contribuind astfel – asemenea Thaliei – la transformarea acestui spațiu într-unul vesel și înfloritor.

Programul complet este disponibil pe site-ul filarmonicasibiu.ro, în aplicația Filarmonica Sibiu și pe pagina oficială de Facebook.

Proiectul „O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu şi cu Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”.

Share