Manic Sinners semnează cu casa de discuri italiană Frontiers Music

Supergrupul de hard rock melodic Manic Sinners, format din muzicienii Adrian Igrișan, Ovidiu Anton și Toni Dijmărescu, a semnat un contract cu casa de discuri Frontiers Music.

Manic Sinners

Cei trei muzicieni lucrează în prezent la albumul de debut, care va purta titlul „King of the Badlands“. Materialul va fi lansat anul acesta de casa de discuri Frontiers Music, liderul mondial în sectorul rockului melodic.

Albumul celor de la Manic Sinners va conține zece piese, care vor avea toate elementele pe care fanii acestui gen le așteaptă de la o asemenea producție. Discul va fi mixat și masterizat de către celebrul muzician și inginer de sunet Alessandro Del Vecchio. Artworkul va fi realizat de talentatul artist grafic român Radu Damian (GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS, BUCIUM).

Cine sunt membrii Manic Sinners?

Adrian Igrișan, care în acest proiect cântă la tobe, clape și backing vocals, nu are nevoie de multe prezentări. 🙂 Ca solist vocal și chitarist al trupei CARGO, a obținut toate distincțiile de care se poate bucura un artist. Are în palmares discuri de aur, concerte și turnee sold-out, apariții live alături de IRON MAIDEN, URIAH HEEP sau GILLAN. În plus, a fost ridicat în gradul de Cavaler, odată cu primirea ordinului „Meritul Cultural“.

Ovidiu Anton, unul dintre cei mai buni soliști rock din România, a devenit cunoscut publicului larg în 2016. În acel an a câștigat Selecția Națională Eurovision, cu piesa „Moment of Silence“. Ovidiu este fondatorul și solistul grupului ANTON, dar are și o carieră solo de succes.

Chitaristul Toni Dijmărescu locuiește în Germania, unde este un apreciat muzician live și de studio, cu nenumărate concerte și producții la activ. Pe lângă activitatea desfășurată acolo, Toni este membru al proiectului REȘIȚA ROCKS și colaborează des cu artiști români. În prezent, lucrează împreună cu Călin Pop (CELELALTE CUVINTE) la un album solo al acestuia.

Legat de începerea colaborării cu Frontiers Music, Manic Sinners declară:

Ne bucurăm să anunțăm astăzi semnarea contractului cu Frontiers Music. Este o mare realizare să lucrăm cu o casă de discuri ce are o experiență atât de vastă și suntem siguri că piesele noastre vor entuziasma pe toți cei ce iubesc rockul melodic. Totodată, dorim să motivăm spre o carieră internațională și alte trupe din România, o țară cu o bogată tradiție în ceea ce privește muzica rock, dar cu prea puțini artiști cunoscuți la nivel mondial.

Share