„Păcală și Tândală”, două reprezentații la început de martie

A doua producție susținută de Teatrul Muzical Ambasadorii cu publicul în sală se va juca în prima parte a lunii martie. Este vorba despre „Păcală și Tândală”, un musical de Roman Vlad.

Păcală și Tândală

Spectacolul „Păcală și Tândală” se va juca la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor, în zilele de sâmbătă 6 martie, de la ora 18:00 și duminică 7 martie, de la ora 11:00.

Membrii grupului vocal Ludovic Spiess dau viață personajelor principale, după cum urmează: Bogdan Șerban (Păcală), Octavian Ene (Tândală), Silviu Alexandru Mihăilă (Împăratul), Camelia Cuzub (Mireasa și Împărăteasa), Sergiu Neamțu și Andrei Racu (Boierii). Solistele Ioana Iordănescu, Jennifer Dumitrașcu și Natalia Dragomir conturează prin vocile lor momentele de sensibilitate și dramatism.

Colorata lume a mediului rural (cu nuntași, negustori, țărani și megieși) este întregită de balerinii Teatrului Muzical Ambasadorii: Alis Gheorghe, Ana Mihai, Constantin Chița, Silvia Ionașcu, Alexandru Mălăeru, Doru Farmazon, Daniel Goliță, Carmen Mărgărit, Monica Andreea Cosma, Claudia Iagăr, Octavian Iuga și Remus Tegzeș.

În varianta scenică a lui Atila Vizauer, aventurile celor două personaje clasice sunt îmbrăcate în haina muzicii și a dansului de inspirație folclorică, reinterpretate într-o cheie actuală. Momentele vesele și pline de vervă se împletesc cu cele de sensibilitate, creând o poveste, în egală măsură hazlie și duioasă. Este un spectacol care binedispune, o comedie dinamică, plină de învățături.

Biletele se găsesc online, pe platforma Ticketstore.ro. În format fizic se pot lua de la casa de bilete (foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor), cu o oră înainte de spectacol.

În contextul actualei pandemii, spectatorii sunt rugați să respecte regulile de acces, care pot fi consultate cu un click AICI.

Share