„Ceapa”, de Aldo Nicolaj, revine la teatru din 5 martie

„Ceapa” de Aldo Nicolaj, producţie a Teatrului „Stela Popescu”, în regia lui Dan Tudor, revine din 5 martie, ora 19:00, pe scena Sălii Mici a Palatului Naţional al Copiilor.

ceapa

Cei trei creatori ai spectacolului – regizorul Dan Tudor, scenografa Corina Grămoşteanu şi muzicianul Vlaicu Golcea – propun publicului o comedie cu note grave.

În distribuţie: Adrian Păduraru (Piero della Pineda), Alexandra Velniciuc (Giulia), Sorin Aurel Sandu (Oreste), Silvia Stanciu (Bianca), Cătălin Frăsinescu (Mimo Rassi), Ana Maria Ivan (Lucia), Andreea Şovan (Liza), Cristian Neacșu (Nando).

„Ceapa” spune povestea lui Piero, un impresar de succes. Acesta se hotărăște, cu o luciditate rece, să pună capăt vieții sale aparent fericite chiar în momentul ei de apogeu. El se „dezbracă” în fața publicului de rolurile pe care le joacă în propria-i viață, exact așa cum s-ar desface foile unei… cepe. Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia.

Spectacolul plăsmuit de regizorul Dan Tudor conține imagini surprinzătoare care îl obsedează și îl urmăresc pe eroul principal. De asemenea, spectatorii se vor bucura de o muzică originală creată pe parcursul repetițiilor de compozitorul Vlaicu Golcea. Momentele de mișcare expresive sunt atent coregrafiate. Decorul funcțional realist, cu multiple posibilități de transformare, este semnat de Corina Gramoșteanu.

Biletele pentru spectacolul „Ceapa” se pot cumpăra exclusiv online, de pe platforma www.mystage.ro. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficientă, este necesar ca masca să acopere gura și nasul. Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Share