Eyedrops, concert online pe 26 martie

Tuturor ne este dor de concerte live și de schimbul de energie dintre scenă și public. Deocamdată, ne mulțumim cu cele online, cum este concertul Eyedrops din 26 martie.

eyedrops

O serie de trupe de rock alternativ au filmat concerte, produse de Overground Music și găzduite de Expirat. Periodic, vinerea de la ora 20:00, pe Overground Showroom are premiera în exclusivitate câte un concert din seria Showroom Original ⨯ Expirat. Seria continuă vineri, 26 martie, la ora 20:00 cu concertul Eyedrops live la Expirat.

Concertele Eyedrops au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie. Discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei. Din 26 martie, de la ora 20:00, pe Overground Showroom putem așadar urmări un concert sincer, profund și intim, pentru o seară plină de energie și de food for thought.

Cei de la Eyedrops și-au început povestea în 2012, iar începând cu 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare au căpătat o notorietate din ce în ce mai mare pe scena alternativă, cu piese precum „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau “Mai Stai”. Primul lor album, „Prezent”, a fost lansat în 2017. Din 2019 trupa lucrează la „Albumul Fără Sfârșit” – un lung șir de piese lansate pe măsură ce sunt compuse, care se va întinde pe întreaga existență a trupei.

Biletele la premiera online se găsesc pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, care propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

Share