Insomnia din 31 martie, dialog despre viitorul artei video

Irina Botea Bucan, film-maker și artist video și curatorul Olaf Stüber sunt invitații primului eveniment Insomnia într-un dialog despre viitorul artei video – tendințe și concepte.

insomnia

Discuția va avea loc online pe Zoom și va fi difuzată live pe pagina Facebook ARAC, pe data de 31 martie 2021, începând cu ora 18:00, în limba engleză.

Modul în care privim și producem arta video / filmul / media digitală s-a schimbat mult în ultimii ani, generând noi definiții pentru time-based media. Împreună cu Irina Botea Bucan și Olaf Stüber ne imaginăm noi moduri de prezentare și de a înțelege arta video în era streaming-ului online și a distanțării sociale. Dialogul celor doi invitați pornește de la experiența lor îndelungată în film-making și video-art, accentuând importanța spațiilor de prezentare și de reflecție asupra imaginii în mișcare.

Seria de evenimente Insomnia este inspirată de artiștii, curatorii și dialogurile cu o curiozitate vie față de toate formele de artă. Fiecare Insomnia are loc în București și se configurează în jurul unui artist/curator talk cu invitați din toată lumea. Fiecare temă de conversație este conectată cu subiectele principale abordate de programul ARAC ART&RESIDENCY: schimbări climatice, migrație și schimbările generate de noile tehnologii.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe FACEBOOK ARAC.

Share