„Povestea Florii-Soarelui” se vede online weekend-ul viitor

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII continuă seria de spectacole prezentate online cu „Povestea Florii-Soarelui”, un musical plin de culoare, dedicat iubitorilor basmului și folclorului românesc autentic.

povestea florii-soarelui

Concepția spectacolului este semnată de Daniel Jinga, Manager General Interimar al Operei Naționale București, dirijor al Orchestrei Metropolitane București și Maestru de Cor al ONB, alături de Adrian Naidin, violoncelist, compozitor și interpret vocal. Scenografia este creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia a fost gândită de Alis Gheorghe.

„Povestea îi învață pe copii că tot ce este frumos și bun se dobândește prin muncă și luptă, dăruire și sacrificiu, înțelegere și iubire. Și, mai ales, ne învață pe toți că lumina, binele, iubirea, speranța clădesc omul adevărat, viu și puternic, dar blând și bun”, afirmă Adrian Naidin.

„Muzica spectacolului aduce în prim plan teme precum nașterea, jocul ielelor, mitul Zburătorului, cătănia, alegoria moarte-nuntă, dansul inițiatic al călușarilor și, mai ales, ideea mesianică a Făt- Frumosului, mândru ca Soarele de pe cer, ce crește într-un an cât alții în șapte, Mugur-Mugurelul de care se leagă speranțele părinților și viitorul satului românesc tradițional”, declară Daniel Jinga.

Spectacolul „Povestea Florii- Soarelui” va putea fi vizionat în baza unui link de acces, valabil în zilele de sâmbătă 24 aprilie și duminică 25 aprilie, în intervalul orar 9:00-21:00. Biletele pot fi achiziționate la prețul de 10 lei de pe Ticketstore.ro.

Share