Ziua Internațională a Cărții: recomandările editurii Crime Scene Press

La mulți ani de Ziua Internațională a Cărții! 🙂 Sărbătorim evenimentul cu noi recomandări de lectură, sosite de la data aceasta de la Crime Scene Press, singura editură din România specializată în exclusivitate pe literatură mystery & thriller.

ziua internațională a cărții

Trei cărți spectaculoase apărute în 2021 la Crime Scene Press

„Ultima vînătoare” – Jean-Christophe Grangé

Romanul „Ultima vînătoare”, în traducerea lui Horia Nicola Ursu, este continuarea volumului „Rîuri de purpură”, un thriller plin de imaginație, care te ține cu sufletul la gură. Comandantul Pierre Niémans și colega lui, locotonentul Ivana Bogdanoviç, sunt trimiși în Munții Pădurea Neagră, unde pleacă pe urmele Vânătorilor negri. E vorba de un batalion de nelegiuiți înrolați de Himmler în 1941, specializați în vânătoarea de oameni.

„Proprietăreasa” – Valerio Varesi

După „Fluviul de ceață”, avem parte de o nouă anchetă a comisarului Soneri. „Proprietăreasa”, în traducerea lui George Arion Jr., este o poveste elegant scrisă, umană, despre conflictul care încă mocnește între fasciști și comuniști. Despre o lume stranie unde trecutul se contopește cu prezentul și în care moartea unei bătrâne este doar vârful aisbergului.

„Cele trei femei ale domnului consul” – Jean-Christophe Rufin

„Cele trei femei ale domnului consul”, în traducerea lui Horia Nicola Ursu, este al doilea volum din seria Aurel Timescu, simpaticul consul-detectiv. Când patronul unui hotel din capitala Mozambicului este găsit înecat în piscină, Aurel e prins într-o plasă de păianjen a relațiilor necurate, în profunzimile unor patimi africane pe care nu le-ar fi bănuit niciodată și care stau la baza uneia dintre cele mai mari tragedii ecologice de pe planetă.

Cum sărbătorește editura Ziua Internațională a Cărții?

Pe lângă reducerile de prețuri, Crime Scene Press vă întâmpină cu o ofertă-fulger: în perioada 23-26 aprilie, la orice pachet de cărți pe care îl adăugați în coș, beneficiați de transport gratuit, indiferent de valoarea finală a coșului.

Share