Trupa Grimus anunță viitorul album prin piesa „Apatrizi”

Trupa Grimus anunță viitorul album de studio printr-o piesă proaspăt lansată, „Apatrizi”. Cântecul vorbește despre revedere și despre dorul de concerte, de fani și de emoția de a pleca departe.

Trupa Grimus

Și pentru că acest dor e împărtășit de mulți artiști, clujenii de la Grimus au inclus în noul lor videoclip și secvențe cu trupele prietene byron, The Mono Jacks, Rockabella, Travka, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, E.M.I.L., Toulouse Lautrec și Pinholes, ca o reamintire despre cât de plină de sens e întâlnirea cu publicul.

„Ne-am gândit în primul rând la concerte ca fiind patria comună a trupelor și a publicului deopotrivă. Atât noi cât și fanii noștri am fost apatrizi în ultima vreme din acest punct de vedere. În același timp, apatrizi au fost în ultimul an organizatorii de festivaluri, tehnicienii de scenă, sunetiști, luminiști, proiecționiști, oamenii care promovează muzica și reviewerii de concerte și evenimente, dar și multe alte domenii și categorii de artiști. De aceea am considerat că e potrivit să începem promovarea albumului nou cu această piesă, pe care o dedicăm tuturor acestor oameni cu care am împărtășit sentimentul de anduranță”, spune Vali Rauca, chitaristul Grimus.

Piesa „Apatrizi” este disponibilă pentru streaming și download la acest link – https://smarturl.it/grimus-apatrizi

Apatrizi” a fost înregistrată în studioul UNDA Recording, inginer de sunet – Dan Georgescu, inginer asistent – Nik Mård. Mixul și masterul au fost realizate de Dan Georgescu. Montajul videoclipului a fost realizat de Vladimir Ivanov, iar majoritatea imaginilor i se datorează lui Sebastian Cîmpean. Noul album de studio Grimus va conține piese în limba română și va fi lansat în toamna acestui an.

GRIMUS înseamnă:

Bogdan Mezofi – voce;
Vali Rauca – voce, chitară;
Cristian Csapo – chitară, voce;
Titus Vădan – bass;
Lehel Kiss – clape;
Turi Gabor-Peter – tobe.

Share