Living Rock, festival de alternativ la Tuzla

Living Rock, singurul festival de rock alternativ de la mare, va avea loc în weekendul 20-22 august, pe plaja Tuzla.

Living Rock

Nisip fin, vegetație și umbră, o plajă care se păstrează încă sălbatică, pescari de la prima oră a dimineții și apă verde-turcoaz: pe scurt, plaja de la Tuzla. Aici va avea loc a doua ediție a festivalului Living Rock, dedicat tuturor iubitorilor de alternativ, fie că vorbim de muzică, destinații de vacanță, preferințe gastronomice sau activități de petrecere a timpului liber.

Pe scena Living Rock au fost anunțate unele dintre cele mai iubite trupe românești de rock alternativ, printre care Vița de Vie, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Grimus, iar lista de artiști participanți va continua.

„Trupele sunt nerăbdătoare să urce pe scenă, publicul abia așteaptă să le asculte, cu toții căutăm alternative pentru vacanța de vară, așa că un festival de alternativ la mare ar fi cea mai bună alegere. Pe lângă line-up-ul complet alternativ și din scena underground a muzicii românești, Living Rock va fi un altfel de eveniment la mare. Vrem un festival atent cu oamenii din zonă, dar mai ales atent cu locul. Vrem să trăim rock, dar alternativ, așa încât, la plecare, plaja Tuzla să rămână la fel de sălbatică, apa să fie la fel de turcoaz și nisipul la fel de fin”, spune Ilinca Ghișoiu, reprezentantul Maitreya Events, organizatorul festivalului Living Rock.

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate activități în aer liber, pentru toate vârstele: de la acțiuni de ecologizare, tururi prin împrejurimi alături de ghizi și sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de păsări, până la zonă de produse handmade, tatuaje, dreaduri și multe alte surprize.

Accesul la festival se va face pe bază de abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ pentru COVID-19, mască și distanțare. Biletele și abonamentele achiziționate anul trecut pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2021.

Una dintre experiențele #LivingRock2021 este livrată de tazz by eMAG! Partenerii de la tazz by eMAG oferă 50% discount la abonamentele de acces tuturor persoanelor vaccinate sau celor care se vor vaccina până la data festivalului. Cei nevaccinați vor primi gratuit din partea tazz by eMAG un test de COVID-19 la intrare.

Abonamentele sunt puse în vânzare pe iabilet.ro, iar regulamentul de acces poate fi consultat la acest link: http://bit.ly/regulamentlivingrock.

Share