Care sunt premierele săptămânii la Cineplexx?

Premierele săptămânii la Cineplexx sunt „Furios și iute 9” și „Bigfoot Junior 2”, care pot fi văzute în 3D din 25 iunie.

 

„Furios și iute 9”

„Furios și iute 9” vă prilejuiește revederea cu Charlize Theron, Vin Diesel, John Cena, Helen Mirren și Michelle Rodriguez. Dom Toretto (Vin Diesel) duce o viață liniștită alături de Letty (Michelle Rodriguez) și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic.

De data aceasta, amenințarea îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult. Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată: un bărbat care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob (John Cena).

Pe parcurs, vechi prietenii vor fi readuse la viață, vechi dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat mai mult decât oricând. Filmul „Furios și iute 9” va putea fi văzut în trei versiuni: 3D subtitrat în limba română, 3D Dolby Atmos și 2D dublat în maghiară.

„Bigfoot Junior 2”

„Bigfoot Junior 2”, care va rula în format 3D dublat în limba română, este continuarea animației „Son of Bigfoot”. Vocile aparțin actorilor Jules Medcraft, Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle, Sébastien Desjours.

Ne întoarcem la familia lui Adam, la câteva luni după aventurile uluitoare ale primului film. Bigfoot este acum faimos și dorește să se folosească de celebritate pentru a schimba lumea. Fiul său, însă, visează la o viață liniștită de familie și este dezamăgit de faima și deciziile tătălui său, în timp ce încearcă să îmblânzească puterile incredibile pe care le-a moștenit. Consolarea îi vine de la menajeria nebună adăpostită sub acoperișul său.

Când Bigfoot este contactat de o organizație non-guvernamentală pentru a ajuta la protejarea celei mai mari rezervații de animale împotriva contaminării de către o companie petrolieră, el zboară în Alaska hotărât să-și pună celebritatea în slujba binelui. Câteva zile mai târziu, întreaga lume este șocată: aventurierul păros a dispărut. Fiul său, Adam împreună cu mama sa Shelly, Trapper, un raton neînfricat și Wilbur, ursul neîndemânatic, merg împreună în nordul îndepărtat pentru a-și găsi super-tatăl…

Share