Gala Absolvenților UNATC 2021 începe în 3 iulie

În perioada 3-17 iulie, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București vă invită să sprijiniți cel mai important și amplu eveniment al educației artistice din România, Gala Absolvenților UNATC 2021.

Gala Absolvenților UNATC 2021

Gala celor 345 de tineri Absolvenți UNATC propune peste 70 de producții artistice: 24 spectacole de teatru, 10 de coregrafie, 42 filme de scurtmetraj, 10 filme de animație, jocuri, instalații foto-video, expoziții Augmented Reality și de fotografie.

Învățământul superior artistic din România a fost profund pus la încercare de contextul pandemic. Cu toate acestea, studenții și profesorii din Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București nu și-au trădat crezul didactic și cel artistic. Acum, tinerii artiști au nevoie de public în săli, pentru a cunoaște pe viu rezultatele muncii lor.

Pe parcursul a două săptămâni, veți avea parte de un adevărat maraton , un amplu și complex efort colectiv. În cele cincisprezece zile de gală, sunteți invitați să vă familiarizați cu noua generație de artiști, din cadrul Facultăților de Teatru și Film – Actorie, Regie, Coregrafie, Păpuși și Marionete, Animație și Fotografie.

Evenimentele din cadrul Galei Absolvenților UNATC 2021 vor avea loc în mai multe spații din București: Sala „Ileana Berlogea” (UNATC), Sala „Sava” (UNATC), Sala „Atelier” (UNATC), Sala „Victoria” (UNATC – Piața Amzei), Sala „Metropolis Centenar” (Teatrul Metropolis), Sala „Gloria” (Teatrul Metropolis), Teatrul Țăndărică. Publicul care poate fi găzduit efectiv în aceste săli de spectacol, respectându-se normele impuse de contextul pandemic, este de 14.000 de spectatori.

Detaliile programului Galei Absolvenților UNATC 2021 pot fi găsite pe www.unatc.ro și https://www.facebook.com/UNATC.ILC.

Share