„Scapă dacă poți 2. Turneul campionilor”, din 16 iulie în cinematografe

„Scapă dacă poți 2. Turneul campionilor” (Escape Room: Tournament of Champions), regizat de Adam Robitel, are premiera pe 16 iulie, în cinematografele din toată țara.

Scapă dacă poți 2

După ce a ținut audiența cu sufletul la gură acum doi ani, celebrul thriller „Escape Room” revine în forță cu un nou puzzle mortal care promite să captiveze vara aceasta. „Scapă, dacă poţi 2! Turneul Campionilor” prezintă un scenariu și mai complex: dacă înainte jocul se desfășura în camere de evadare, acum se poate întampla oriunde, ceea ce suprasolicită abilitățile jucătorilor. E doar un joc, dar de reușita acestuia depinde însăși viața lor.

Zoey (Taylor Russell) şi Ben (Logan Miller), cei doi supraviețuitori din camerele maleficei corporații Minos, sunt hotărâţi să afle cine i-a ucis pe ceilalţi şi să prevină alte crime.

Pe măsură ce investigațiile le relevă din misterele sumbre ale organizației, se strânge lațul și este inevitabil că îi pândesc noi pericole. De exemplu, o distracție mortală în Turneul Campionilor, alături de alți supraviețuitori ai jocurilor anterioare.

Și, pentru că deja s-au dovedit abili în indicii, puzzle-uri și evadări, acum, gradul de dificultate este și mai ridicat, iar victimele nici nu-și imaginează ce provocări le așteaptă. Deja au înfruntat focul, frigul, gravitaţia, gazele otrăvitoare, iar la finalul primului film apăruse indiciul că ar fi captivi într-un avion. Surpriza este că, de data aceasta, jocul nu este limitat la camere convenţionale, ci se poate desfăşura oriunde.

În plus, crește presiunea: au doar o oră să rezolve puzzle-ul şi să iasă din joc. Tic-tac, tic-tac, tic-tac…

Producție originală Columbia Pictures, „Scapă dacă poți 2. Turneul campionilor” are 88 de minute, se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 15 ani și este distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Share