„Sputnik” intră în cinematografe pe 30 iulie

Thriller-ul SF „SPUTNIK”, în regia lui Egor Abramenko, va rula din 30 iulie în cinematografe din toată țara, distribuit de HAPPYCINEMA®.

Sputnik

Când o misiune spațială sovietică revine pe Pământ, nava se defectează și doar unul dintre cosmonauți supraviețuiește. Acesta este ținut sub pază într-o unitate militară și începe să se comporte într-un mod straniu. O ființă trăiește în corpul lui Konstantin, iar colonelul Semiradov (Fedor Bondarchuk) apelează la Tatiana Klimova (Oksana Akinshina), un psiholog controversat, pentru a separa extraterestrul de gazda sa.

„Simbiot sau parazit?”, se intreabă Tatiana, iar în curând descoperă lucrurile macabre care se întâmplă în unitatea militară și adevăratele intenții ale colonelului Semiradov, care vrea să transforme creatura într-o armă pe care să o poată mânui după bunul plac.

Tatiana află în același timp secretele lui Konstantin (Pyotr Fyodorov), erou al Uniunii Sovietice. Acesta a preferat să își părăsească fiul într-un orfelinat decât să renunțe la visul său de a merge în spațiu. Să fie creatura care trăiește acum în el o pedeapsă pentru ambiția lui fără margini?

„Sputnik” (Rusia, 2020) este un thriller SF care va ține spectatorii cu sufletul la gură, dar și un film psihologic despre teamă, ambiție și dorință. Lungmetrajul de debut al lui Egor Abramenko are toate șansele să devină un clasic al genului.

Cinematografele în care va rula „Sputnik” sunt: rețeaua HAPPYCINEMA® (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița, Bacău, Vaslui și Botoșani), Movieplex București, Hollywood Multiplex București, Cineplexx Băneasa, Cineplexx Titan, Cinema One Brașov, Cinema One Satu Mare, Cinema Trivale din Pitești, Cinema Carpați din Sinaia, Cinema Ateneu din Iași, Cinema Palace Oradea, Cinema Victoria din Cluj-Napoca, CineGold Sibiu, Cinema Arta Sibiu, Cinema Patria Craiova, Cinema Arta Târgu-Mureș, Cinema Europa București și Centrul Cultural Dacia Bistrița.

Share