Spectacolele lunii august la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacole și în luna august, într-o atmosferă relaxantă și primitoare.

„Referințele la Dali mă Excită” de Jose Rivera, regia Răzvan Enciu, 13 august, ora 19:30

Gabriela și Benito întâmpină probleme în căsnicia lor când Benito, militar, se întoarce din teren și își găsește soția aparent deconectată de lumea reală. Visele și închipuirile au acaparat-o până la punctul în care are mai multă încredere în ce spune Luna de pe cer decât în soțul ei din realitate.

Vecinul ei de 14 ani, Martin, o urmărește și îi oferă romantismul pe care și l-ar dori de la Benito, iar Pisica ei și Coiotul din deșert îi reamintesc în mod dureros ce înseamnă o relație sinceră și fără complicații.

„Referințele la Dalí mă Excită” e un spectacol despre singurătate în doi, speranțe neîmplinite și despre cum evadarea în vis poate fi un drum fără cale de întoarcere. În distribuție: Alecsandru Dunaev, Denis Hanganu, Bianca Cuculici, Carla Mihai, Alexandru Cătănoiu și Robert Onofrei.

Bilete disponibile pe mystage.ro.

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Teatrului Masca (Bd. Uverturii, nr. 14, sector 6, București). Biletele sunt fără loc, ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii. Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul. Nu este necesara dovada vaccinarii. Se interzice consumul de mâncare și băuturi în amfiteatru.

Spectacol de improvizație al trupei „ImproFIX”, 21 august, ora 19:30

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” își doresc să vă întâlnească. Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Oana Laura Gabriela, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dima Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu.

Biletele se găsesc pe mystage.ro.

Și acest spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca, iar biletele sunt fără loc. Ocuparea locurilor se face în ordinea sosirii. Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului.

Spectacol de improvizație al trupei „ImproFIX”, 22 august, ora 21:00

Spectacolul de improvizație se joacă și pe 22 august la Grădina cu Filme – Cinema and More. Durata spectacolului, recomandat de la vârsta de 12 ani în sus, este de o oră și 20 de minute. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Share