Weekend Sessions continuă la Grădina Botanică din București

Timp de 4 weekenduri, Weekend Sessions la Grădina Botanică prezintă artiști independenți și reunește antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro în cadrul unui program de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative&indie, dar și sesiuni de poezie și proiecții de film într-unul dintre cele mai frumoase spații verzi din București.

Weekend Sessions

Evenimentele din cadrul Weekend Sessions la Grădina Botanică a Universității București vor avea loc în weekend-urile 28-29 august, 4-5 septembrie, 11-12 septembrie, 18-19 septembrie, cu program de la ora 16:00 la 21:00.

Peste 50 de artiști independenți vor fi prezenți la întâlnirile din această perioadă. În primul weekend, publicul se va bucura de sesiuni muzicale de pop-indie cu Alma Nicole, jazz cu Lizabett Russo & Graeme Stephen, surf rock cu The Undercurrents, muzică veche din Moldova cu Bogdan Simion & Raluca Radu, jazz cu Bucharest Sax Quartet – BSQ precum și sesiuni de poezie cu Anastasia Gavrilovici & Iulian Morar.

Concentrat pe socializare cu scop cultural, Weekend Sessios transformă aproape 5000 de metri pătrați din Gradina Botanică într-un spațiu multivalent, unde să mergi la o primă întâlnire sau să iți lași copiii să se joace în iarbă în timp ce asculți un concert. Sau să te vezi relaxat cu colegii de la birou pentru că nu i-ai mai văzut demult.

Cei care vin la Weekend Sessions sunt invitați să-și ia cu ei pături sau șezlonguri comode și se se așeze unde le place. Se poate alege între zone speciale pentru muzică și zone distincte pentru socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări de produse gourmet de la mici antreprenori locali (o selecție roditorfoodmarket.ro, platformă realizată cu suportul UniCredit Bank).

Biletele pentru Weekend Sessions se pot cumpăra de pe Eventbook, cu mențiunea că la fiecare ediție locurile sunt limitate la 500 de persoane pe zi.

Share