Tritonic Books: de găsit la FICT, la nr. 1

Editura Tritonic va fi prezentă la Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT), care se va desfășura la Cluj-Napoca între 16 și 19 septembrie.

Tritonic

După vara care s-a încheiat la Brașov cu un neașteptat Gaudeamus la poalele Tâmpei, Tritonic a început toamna cu un popas la Târgoviște, unde Teodora Matei și Rebeca Cojocaru au lansat „NOIR de Brașov”, cu ocazia Târgului de carte organizat de Biblioteca Județeană Dâmbovița.

La FICT, Editura Tritonic va veni cu peste 300 de titluri apărute în ultimii ani, ale căror prețuri vor fi reduse cu 25-45%. Tritonic Books va fi de găsit la standul nr. 1, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Evenimentele Tritonic Books la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Editura va avea trei evenimente la FICT, după următorul program:

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 12:00 – lansare „Șase” și „Noir de Brașov”

Lucian Dragoș Bogdan își va lansa cel mai recent roman romance, „ȘASE”, și va vorbi, împreună cu Rebeca Cojocaru, despre „NOIR de Brașov”. Mai multe informații găsiți AICI.

Duminică, 19 septembrie, ora 12:00 – autor invitat: Tony Mott / Antoneta Galeș – Fiction versus Non-fiction

Antoneta Galeș (al cărei pseudonim literar este Tony Mott) va fi prezentă la FICT ca invitat special al festivalului, pentru o discuție despre literatură, despre scris și despre a fi autor în România de azi. Mai multe informații, AICI.

Duminică, 19 septembrie, ora 13:00 – lansare „Branding, comunicare și strategie în România în an pandemic. Vocea specialiștilor”

Un volum nou-nouț din colecția Comunicare Media a Editurii Tritonic se lansează în premieră la FICT : „Branding, comunicare și strategie în România în an pandemic. Vocea specialiștilor”, coordonat de Veronica Ioana Ilieș și Paul-Alexandru Fărcaș. Mai multe detalii găsiți AICI.

Share