Fest(in) pe Bulevard a ajuns la a opta ediție

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de Teatru Fest(in) pe Bulevard va avea loc în Capitală între 11 şi 24 octombrie. Tema din acest an a festivalului este Criza pandemiei, iar programul cuprinde 34 de producții teatrale.

Pe lângă spectacolele de teatru, în cadrul Fest(in) pe Bulevard vor avea loc o serie de evenimente conexe: spectacole-lectură, lansări de carte și colocvii, precum și lansarea Programului Teatrul Poesis, coproducție a Teatrului Nottara din București și a Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova, și care a primit premiul special la Gala Premiilor UNITER din acest an.

În cadrul secțiunii Vedeta de lângă tine, vor fi aniversați actorii: Catrinel Dumitrescu, Victoria Cociaș, Alexandru Jitea și dramaturgul Mihai Ispirescu. În premieră, în acest an, festivalului i se adaugă secțiunea NottDependent/ Întâlniri teatrale, dedicată spectacolelor din mediul independent.

Programul festivalului poate fi consultat pe site-ul festinpebulevard.ro, iar biletele se găsesc pe site-ul teatrului Nottara.

Share