„Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice”, campanie Herald cu reducere de prețuri

Editura Herald a demarat campania „Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice” care se va desfășura până pe 10 octombrie. Iată despre ce este vorba!

Mituri, rituri și arhetipuri

Reprezentanții editurii, împreună cu invitații, vom vorbi despre modul în care miturile, riturile, arhetipurile și misteriile antice transmit chiar și astăzi adevăruri universal-valabile, influențând aspecte ale memoriei colective și continuând să stimuleze imaginația cercetătorilor și a pasionaților de istorie și mitologie.

Cititorii sunt invitați să descopere adevărata esență a religiilor antice prin înțelegerea miturilor, arhetipurilor, riturilor sacre și a influenței lor de-a lungul timpului. Mitologia antică, fie că vorbim despre sumerieni, asiro-babilonieni, fenicieni, mesopotamieni, iudei, egipteni sau greci reprezintă poate cel mai spectaculos capitol din istoria umanității și pentru faptul că este un receptacul al unor adevăruri fundamentale prin care ne sunt transmise învățăturile sacre.

Pentru că toate marile tradiții spirituale au un text fondator, un ansamblu de formule simbolice și ritualuri prin care se fac recunoscute, editura a pregătit pentru campania „Mituri, rituri și arhetipuri în civilizațiile antice” un set de titluri care vorbesc despre începuturile civilizației și care au prețuri reduse cu 25% pe www.edituraherald.ro.

Share