Petrecere after dark cu Tito and Tarantula

Tito and Tarantula au cantat pe 7 iunie in Hala de Muzica pentru un public redus, dar entuziast. Salma Hayek n-a fost prezenta, dar s-au descurcat bine si fara ea!

Americano-mexicanii de la Tito and Tarantula au adunat pe 7 iunie in Hala vreo 200-300 de iubitori de rock-blues, care au cantat alaturi de trupa si au dansat pana la final. Desi concertul – anuntat la 20.00 – a inceput dupa ora 21.00, publicul nu a parut deranjat de asteptare, spectatorii de toate varstele miscandu-se mai discret sau mai animat pe ritmurile de discoteca ce razbateau din boxe.

Numele trupei are sonoritati latino americane, dar Tito and Tarantula n-au facut o fiesta mexicana, cum poate se asteptau unii, ci au cantat piese “americanesti”, vocea grea a lui Tito Larriva ducandu-ma cu gandul la Joe Cocker. Din playlist nu avea cum sa lipseasca “After Dark” (din filmul “From Dusk Till Dawn”), ale carei ritmuri exotice au inundat sonor Hala si au sunat atat de aproape de piesa din film, incat te asteptai sa o vezi pe Salma Hayek iesind de dupa o perdea cu un sarpe atarnat de gat si incepand sa danseze.

De-a lungul cantarii, Tito nu numai ca a comunicat bine cu publicul, dar la un moment dat chiar s-a aplecat in fata scenei si a luat de mana cateva persoane, inclusiv vreo 3-4 dintre cei mai mici spectatori prezenti, ajutandu-i pe toti sa urce pe scena si sa danseze pe o melodie alaturi de trupa.

In calitate de spectator neimplicat, recunosc ca mi-ar fi placut sa vad mai multa lume prezenta la acest concert, pentru ca artistii ar fi meritat acest lucru, dar am apreciat faptul ca aceia care au venit erau cunoscatori ai muzicii celor de pe scena si s-au aratat extrem de implicati in atmosfera.

[album: http://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Tito/]

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.