Folk Maraton, o prima editie reusita

Nu stiu cu ce parere au ramas organizatorii, dar din cate am vazut aseara la Sala Palatului, cred ca prima editie a maratonului de folk de pe 30 septembrie a fost una foarte reusita.

Folkisti mai tineri sau mai cu experienta, precum si un invitat special din aria blues-ului au cantat aseara la Sala Palatului in cadrul Folk Maraton, eveniment organizat de compania Vreaubilet. Sala a fost aproape plina iar publicul s-a dovedit cunoscator al pieselor si foarte activ cand a venit vorba de cantat versuri si de aprecieri la adresa artistilor, pe care i-a strigat si aplaudat cu efervescenta si nu s-a lasat pana cand nu i- a vazut inapoi pe scena, pentru bis.

Nicu Alifantis, Alina Manole, Tapinarii, Doru Stanculescu si Sorin Minghiat, Mircea Baniciu, Emeric Set, Mircea Baniciu si Vlad Cnejevici, Pavel Stratan, Marius Batu, Vasile Seicaru, Zoia Alecu, Ducu Bertzi si Mihai Nenita (daca am uitat pe cineva, va rog sa ma urecheati), introdusi de prezentatorul serii, actorul Dorel Visan, au reusit sa creeze o atmosfera extrem de frumoasa, sa reaminteasca celor din public piese foarte vechi si dragi, precum “Ai, hai”, “Esarfa in dar”, “Actorul”, “Nebun de alb”, “Cantec soptit” sau compozitii mai noi, dar tot “de succes”, precum “Luna patrata” sau “Eu beu”. Blues-man-ul AG Weinberger, invitat special al evenimentului, s-a aratat recunoscator ca a fost primit in familia folkistilor pentru o seara si a interpretat si el doua piese bine primite de audienta, “Yesterday” si “Redemption Song”.

Ce sa nu mai lungim vorba, mai bine va las cu cateva filmulete de aseara:

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.