Cronica lansare album – Highlight Kenosis – “Glowing”

Highlight Kenosis si-au lansat primul lor album – “Glowing” – pe 7 octombrie, printr-un concert in clubul The Silver Church, in prezenta unui public numeros si foarte entuziast.

Concertul a fost deschis de trupa Tiarra. Pe Tiarra i-am mai vazut in urma cu jumatate de an la Super Metal Live V si am ramas cu o impresie foarte buna. Aceeasi impresie mi-au lasat si acum, dovedind ca au fost o alegere foarte buna pentru a canta pe scena din The Silver Church. Piesele sunt foarte bine inchegate si interpretarea extraordinar de buna. Un minus le-as da, totusi, pentru rigiditatea pe care au avut-o pe scena.

Dupa aproximativ o ora de Tiarra a urmat o scurta pauza, in care s-au facut pregatirile pentru Highlight Kenosis. Recunosc ca nu stiam foarte multe despre trupa, i-am vazut prima data abia in urma cu aproximativ o luna, dar trebuie sa recunosc ca atunci m-au convins sa nu ratez acest concert. Si nu imi pare rau. Combinatia de stiluri existenta in compozitiile trupei au animat foarte mult atmosfera in club. De asemenea, prezenta scenica a fost una dinamica, aceasta energie transmitandu-se si publicului.

Highlight Kenosis a aratat ca este o trupa in stare sa tina un concert la un nivel cu mult peste concertele obisnuite de club, desi se afla la inceput de drum. De asemenea, da dovada si de multa maturitate in muzica. Tot ce pot sa sper este ca trupa va continua acest drum si ca piesele si albumele viitoare vor evolua.

Evenimentul a fost produs de MHO.

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Highlight/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.