Declaratii de iubire, femei de cauciuc si coarde rupte in Big Mamou

Cu mare intarziere va spun doua vorbe despre concertul pe care l-am vazut pe 26 noiembrie, adica joia trecuta, in clubul Big Mamou din Bucuresti. Ovidiu Scridon, impreuna cu prietenii lui Dani Vasilescu, Daniel Fat si trupa Lemn Dulce au cantat pana tarziu in noapte despre romantism si iubire sincera, dar si despre mandre reduse mintal si femei de cauciuc!

Concertele au inceput pe la 21.30, cu personajul principal Ovidiu Scridon, care a cantat, alaturi de chitara si muzicuta, un calup de piese proprii si coveruri, printre care si “Amintiri cu haiduci” de la Vali Sterian. De-a lungul serii, Ovidiu si-a intersectat compozitiile cu cele ale prietenilor sai, care s-au perindat pe rand pe la microfoane. Trupa Lemn Dulce, un grup tanar si vesel din Curtea de Arges, alcatuit din “doi lemn si trei dulce”, dupa cum s-au prezentat, ne-au cantat doua piese proprii si cateva coveruri de la fosta Vama Veche, precum si de la Karma sau Elvis Presley. Dani Vasilescu a fost si el bine primit de publicul numeros din Big Mamou, mai ales piesa despre fata din cauciuc a starnit o adevarata nebunie. Daniel Fat ne-a facut si el sa radem cu “Am o mandra” sau cu “Geometrie”, asta dupa ce a reusit sa-si rupa de doua ori cate o coarda de la chitara!

Bineinteles, ca la fiecare concert folk in care se aduna multi artisti pe scena si multe persoane in public, toata lumea a fost cu chef de distractie si de cantec, s-au facut poze, s-au facut multe glume, ba chiar am avut parte si de un moment a la “Surprize, Surprize”! In timp ce Ovidiu ii canta unei domnisoare piesa “Cantec”, drept dedicatie de la iubitul ei aflat in strainatate, acesta a aparut pe la mijlocul prestatiei, reusind sa-si emotioneze nu numai iubita, ci si pe restul celor prezenti in club (asa cum puteti vedea in clipul de mai jos).

Noi, ca niste “muncitori” de dimineata ce suntem, am parasit locul petrecerii pe la 1.00, ora la care Ovidiu inca era pe scena si nu parea ca vrea sa se dea jos prea repede! Oricum, merita felicitari pentru evenimentele pline atat de emotie, cat si de umor, pe care le creeaza de cate ori are ocazia.

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Ovidiu Big M/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *