Cantare Metrock si Up to Eleven in Music Club

Metrock – o trupa scumpa la vedere in ultimii ani – si Up to Eleven au concertat seara trecuta in Music Club din Bucuresti. Cei de la “Up to Eleven”, care au cantat in deschidere, reprezinta o tanara formatie bucuresteana, ale carei inceputuri dateaza din 2006, pe cand se numeau SpitFire. Lax – voce, Leo – chitara, Liviu – bass si Bobo – tobe s-au dedicat cu succes stilului alternativ metal/grunge, iar prestatia lor a fost una promitatoare.

Metrock, care a luat nastere in 1980, ii are in componenta pe Cristi Ionita “Zapada” – voce/chitara, George Patranoiu – chitara, Adrian Bortun – bass si Alex Petcu – baterie. Apreciati in randul fanilor de metal romanesc, au deschis la randul lor concerte ale unor trupe consacrate pe scena mondiala, precum Uriah Heep, Paradise Lost sau Jethro Tull.
Concertul lor din seara de 27 octombrie a avut un gust de “vechi”, insa deloc prafuit, “seulement pour les connaisseurs”. Patranoiu si Jackson-ul lui negru au fost la inaltime, ca intotdeauna, iar Alex Petcu, “pustiul” de la tobe a impresionat, rupandu-le in cel mai bun sens al expresiei. Sunt convins ca o sa mai auzim de el si doar de bine.

Urmatorul concert al celor de la Metrock va fi in Club Cage Bucuresti, in viitorul apropiat.

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Metrock/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.