Minunatele Cuvinte ascultate in Fire

Sambata, 6 noiembrie. Sub patru luminite rosii si alte trei frontale cat led-ul de la bricheta, in spatele a patru boxe din care functionau doar trei, pe o scena marita pentru a putea cuprinde instrumentele legendelor rockului romanesc, pe care trona impunatoare bateria, si-au inceput concertul, cu o intarziere de aproape doua ore, din motive ce nu au tinut de trupa, Celelalte Cuvinte.

Cuvintele, asa cum sunt ei alintati de fanii ce au umplut pana la refuz clubul Fire din capitala, sunt doriti si asteptati parca si mai mult din cauza aparitiilor rare. Aclamati la scena deschisa dupa fiecare piesa, Cuvintele au alternat acorduri ale chitarei electrice cu cele ale chitarei acustice cu o naturalete demna de o trupa rock unica.

La un moment dat, s-a auzit din public: “Calin, esti un zeu!” A raspuns calm si acid in acelasi timp: “Zei sunteti voi, pentru ca ati ramas sa ne ascultati in asemenea conditii de sunet!” Pentru fani, problemele de sunet nu au contat, doar daca ii vedeau, fara sa ii asculte, era suficient.
Si Cuvintele si-au dus concertul pana la capat. Au incheiat dupa trei bis-uri in aplauzele si felicitarile fanilor care aveau speranta ca undeva, in decembrie, Cuvintele se vor reintalni cu ei. Si ca atunci le vor canta si “Lupii”.

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Cuvinte/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.