Iris au lansat cele “12 porti”

Iris a lansat, dupa o pauza de trei ani, cel de-al 19-lea album din cariera intitulat “12 porti”, duminica, 21 noiembrie, la Sala Palatului din capitala. Discul pastreaza stilul recent al trupei, membrii formatiei precizand despre el ca “fiecare dintre cele 12 piese are cate o poveste de viata prin care, mai devreme sau mai tarziu, trec toti oamenii”.

Concertul a inceput cu o intarziere minima, incadrata in “sfertul academic”, cu deja cunoscutul intro, coloana sonora a filmului “Terminator”, care s-a legat perfect de prima piesa, pe care si-a facut aparitia si Cristi Minculescu. S-au cantat atat piese de pe noul album, cat si compozitii consacrate, precum “Casino”, “Vis pierdut” (pe care de mult nu am mai auzit-o in concert), “Iris Maxima”, “Strada ta”, “Pe ape”, care au reusit sa ridice sala in picioare.
Irisii au incheiat dupa un bis de trei piese, ultima stiti voi care, publicul fiind ajutat si de cei care sustineau cele 12 porti metalice in partea din spate a scenei, lovindu-le de podea in ritmul in care sala striga “Iris”.

Mai jos aveti cateva imagini de la concert:

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Iris 12 porti/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.