Afla ce aduce anul din “Horoscop complet 2011″

Daca nu ai aflat inca la ce sa te astepti de la anul 2011 in plan personal si profesional, e cazul sa citesti volumul “Horoscop complet 2011″ de Kris Brandt Riske, aparut la Editura Meteor Press.

Fie ca iti conduci viata dupa astre, fie ca te amuza sa citesti previziunile pentru a vedea cate dintre ele se implinesc sau nu, fie ca vrei sa afli mai multe despre astrologie, volumul lui Kris Brandt Riske poate fi o alegere buna. Autoarea nu se margineste la a insirui o serie de previziuni pentru fiecare zodie, ci ii ajuta pe cititori sa inteleaga mai bine trasaturile fiecarei zodii, influentele planetelor asupra persoanelor si semnificatia acestora in cadrul zodiacului.

In “Horoscop complet pe 2011″ gasim explicate cateva principii de baza ale astrologiei, precum si definitii ale simbolurilor si termenilor utilizati de cei care alcatuiesc un horoscop. De asemenea, cartea include si un tabel pentru determinarea ascendentului (zodia aflata la orizont in momentul nasterii), care are si ea o influenta asupra personalitatii unui individ.

Dupa ce trece de elementele introductive, autoarea se ocupa cu atentie de fiecare zodie in parte, horoscopul pe 2011 fiind impartit in mai multe capitole: caracteristici generale (elementul definitoriu al fiecarei zodii, polaritatea, guvernatorul planetar, pietre benefice, culori, flori etc), puncte forte si provocari, relatii, cariera si bani, latura luminoasa a personalitatii si afirmatia anului. Este facuta apoi o prezentare generala pentru anul 2011, luand in considerare si influenta eclipselor solare si lunare, dupa care se trece la previziunile ceva mai detaliate pentru fiecare luna a anului.

La finalul previziunilor am gasit si un tabel de activitati, care sugereaza zilele cele mai favorabile din an pentru diverse activitati: cand sa incepi un curs, cand sa ceri o crestere salariala, cand sa iti schimbi infatisarea, cand sa iti iei vacanta si multe altele. Sigur ca autoarea nu are pretentia ca vreunii dintre noi sa urmeze orbeste previziunile, pentru ca ele au doar rol de indrumare. In definitiv, daca simtim nevoia sau daca avem obligatia de a intreprinde o anumita actiune nu conteaza ca horoscopul ne indica faptul ca ziua respectiva e nefavorabila, spre exemplu.

Kris Brandt Riske este directorul executiv al Federatiei Americane a Astrologilor si membra a Consiliului National pentru Cercetari Geocosmice si, de asemenea, are un masterat in Jurnalism si o diploma de absolvire a cursului de previziuni meteorologice de la Universitatea Penn State.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *