Trooper au cantat unplugged “La Scriitori”

In Targoviste s-a deschis pe 18 iunie Gradina de vara “La Scriitori”, pe care o gasiti pe strada Justitiei, la numarul 7, in curtea Muzeului Scriitorilor. Cu aceasta ocazie, Trooper a sustinut un concert unplugged, la care a participat un public numeros, de toate varstele.

Toate mesele din gradina muzeului se ocupasera la capacitate maxima, astfel incat multi veniti mai tarziu sau care nu aveau rezervari au ramas sa-i vada pe trooperi fie in picioare, fie asezati pe iarba prezenta din belsug in incinta. Targovistenii s-au bucurat mai intai de “Cum vreau eu” si “ Nu mai conteaza”, dupa care au ascultat “Poate ca timpul”, “singura piesa de vara pe care o avem si noi”, dupa cum a glumit Coiot atunci cand a prezentat-o. Cei mai inversunati dintre spectatori s-au dovedit a fi cateva grupuri de adolescenti, care nu doar ca dansau si isi scuturau pletele, ci si cantau alaturi de trupa vers dupa vers si se amuzau la discursurile lui Coiot, care la un moment dat a declarat ca se gandeste sa transforme Trooper intr-o trupa de gradina de vara. 🙂

Pentru ca pe 9 iunie au cantat pe aceeasi scena cu Scorpions, care se afla in turneul de retragere, trooperii au prestat sambata seara si un cover dupa piesa “The Zoo” a rockerilor germani, alte coveruri din playlist fiind “Here I Go Again” de la Whitesnake (alaturi de care targovistenii vor canta la Rock The City), “Mama I’m Coming Home” (Ozzy), “I Want to Break Free” (Queen), “Jailhouse Rock” si “Highway to Hell” (AC/DC).

“Ratacit pe drumul vietii” nu avea cum sa lipseasca la apel, avand in vedere ca merge foarte bine unplugged, si de asemenea “Plaja amintirilor” si “Amintiri”. Insa si alte piese au fost aranjate ca sa sune bine “la rece”: “Dorinta” (transformata reusit dintr-o rapida compozitie heavy-power intr-o balada extrem de lenta), “Iarba din mine” – despre care Coiot a spus: “Piesa aceasta a fost scrisa impotriva vointei mele si nu are nicio legatura cu mine” 🙂 -, “N-am crezut nimic”, “Ce-a fost a fost”, “Doar a mea”, “Oriunde ma voi duce” si da, chiar si “Tari ca muntii”.

Nu cred ca mai e nevoie sa spun ca, asa cum se intampla la fiecare concert Trooper, audienta a dezlantuit o adevarata nebunie, concertul incheindu-se dupa aproximativ doua ore in strigate si aplauze monumentale.
In perioada urmatoare, pe trooperi ii mai puteti vedea pe 3 iulie la Romexpo, la ROCK THE CITY, pe 8 iulie in Satu Mare la SAMFEST si pe 9 iulie in Resita la WEST ROMANIAN BIKE FEST.

Cateva imagini de la concert gasiti mai jos.
Foto: Adrian Frigioiu

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Trooper La Scriitori/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.