Teatru live HD: “Sluga la doi stapani”

The Light Cinema va invita la un spectacol de teatru live HD: comedia “Sluga la doi stapani” (One Man, Two Guvnors), o adaptare de Richard Bean dupa Carlo Goldoni, joi, 15 septembrie, ora 21.00.

Concediat din trupa sa de skiffle, Francis Henshall se angajeaza ca si colector la Roscoe Crabbe. Dar Roscoe, in realitate, este de fapt Rachel, sora lui Roscoe. Aceasta se da drept fratele ei mort, omorat chiar de catre prietenul ei Stanley Stubbers.

Francis, un gurmand in adevaratul sens al cuvantului, pofticios, lacom si niciodata satul, intrezareste sansa unui bon de masa in plus si isi ia un al doilea job la un oarecare Stanely Stubbers, care se ascunde de politie, asteptand sa fie iar impreuna cu Rachel. Pentru a nu iesi totul la iveala, Francis trebuie sa-si tina cei doi stapani cat mai departe unul de celalalt. Simplu.

Sexul, mancarea si banii sunt teme exploatate la maxim in adaptarea britanica a lui Richard Bean dupa commedia dell’arte a lui Goldoni, iar umorul de cea mai buna calitate intregeste faima acestei comedii.

Rachel: Tu chiar crezi, la modul cel mai serios, ca noi barbatii zi de zi, clipa de clipa, luam mii de decizii tactice, al caror efect cumulat este sa reducem timpul de a ajunge intre picioarele unei femei?
Francis: Nu pot vorbi in numele tau stapane, dar aceasta este o descriere fidela a vietii mele.

Din distributie fac parte:

Gareth – David Benson
Stanley Stubbers – Oliver Chris
Francis Henshall -James Corden
Rachel Crabbe – Jemima Rooper
Dolly – Suzie Toase

Biletele costa 60 lei si se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *