The Teachers Orchestra canta in amintirea lui Elvis

The Teachers Orchestra revine in atentia publicului cu un spectacol dedicat regelui muzicii rock and roll, Elvis Presley. Evenimentul, aflat la a saptea editie, va avea loc sambata, 17 septembrie 2011, incepand cu ora 19.30, la Teatrul de vara “Mihai Eminescu” din Parcul National.

Piesele originale ale regretatului Elvis, precum si melodii reorchestrate vor fi interpretate intr-un mod inedit de catre bandul The Teachers Orchestra impreuna cu invitati de marca, voci reprezentative ale muzicii romanesti.

Traditia formata in anii precedenti face ca acest concert sa aiba un caracter integral caritabil, iar banii proveniti din vanzarea biletelor sa mearga anul acesta catre Spitalul “Marie Curie” prin intermediul Fundatiei “Salvati-va Ingerii” sprijinita de Liana Stanciu.

“Pasiunea noastra pentru muzica rock and roll ne-a facut sa realizam acest eveniment, care este un brand exclusiv The Teachers Orchestra, si care s-a dovedit a fi un real succes atat din punct de vedere muzical, cat si caritabil. Cea mai mare satisfactie in urma acestui eveniment este faptul ca reusim sa facem ceva pentru niste suflete de copii care au intr-adevar nevoie de ajutorul nostru. Dupa parerea mea, copiii sunt cei mai importanti si aceasta actiune este realizata special, din suflet, pentru ei”, a declarat Cristian Roman, liderul band-ului.

Biletele costa 30 lei si sunt disponibile doar la Casa de bilete VREAUBILET.ro din Unirea Shopping Center, et.2, corp central, in fata intrarii in aripa Calarasi.
Program: Luni – Duminica intre orele 10.00-21.30
Telefon: 0725VREAUB

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *