17-18 septembrie: Zilele Bucurestiului

Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti – ArCuB va invita la Zilele Bucurestiului, eveniment cultural dedicat aniversarii orasului.

Sambata, 17 septembrie si duminica, 18 septembrie sunteti asteptati pe strada Franceza, din Centrul Istoric, la prima Gala Folk You, de la Bucuresti. Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintila, Taxi, Mircea Baniciu, Zdob si Zdub va vor incanta in fiecare seara, de la ora 19.00.

ArCuB a pregatit muzica de calitate si in Piata Constitutiei. Concertul care va avea loc sambata, 17 septembrie, de la ora 20.30, va aduce pe aceeasi scena peste o suta de artisti, combinand muzica clasica si muzica pop.

Participa:
• ORCHESTRA NATIONALA RADIO, Dirijor:Tiberiu Soare
• BIG BAND-UL RADIO, Dirijor: Ionel Tudor
• Corul Festivalului
• Soprana Valentina Nafornita
• Tenorul Marius Manea
• Directia 5, Monica Anghel, Cornel Ilie, Lora

Invitatul special al concertului este BOGDAN OTA, tanarul pianist roman care a cucerit Norvegia dupa emisiunea “Norske talente”.

Duminica, 18 septembrie, de la la 17.30 sunteti invitati la un spectacol de echitatie, in Parcul Unirii. Cinci cai ai Clubului de Echitatie EQUESTRIA, indrumati de o echipa de cascadori profesionisti, prezinta timp de 30 de minute un show ecvestru – o eleganta demonstratie de dresaj cu momente de defilare si saritura peste obstacole.

ArCuB va anima Piata Constitutiei pe parcursul intregii zile de duminica, printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucuresti si tuturor tinerilor care vor trece prin capitala, de Zilele Bucurestiului.

Seara de duminica va transforma spatiul in “Piata ingerilor”, printr-un spectacol inedit (in regia lui Pierrot Bidon si Stéphane Girardadus) adus din Franta de Compania de teatru de strada Les Studios de Cirque. Concept artistic: Arles – Festival Drôles de Noëls.


Mai multe detalii informatii gasiti pe www.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *