Concurs literar national: “Incubatorul de condeie”

AdLittera lanseaza luni, 19 septembrie, cea de-a doua editie a concursului literar national “Incubatorul de condeie”, ce se va desfasura in mediul online in perioada 19 septembrie-19 noiembrie a.c., competitie anuala adresata amatorilor de creatie literara.

Concursul este structurat pe doua sectiuni – Poezie si Proza scurta.

Vor fi premiate in data de 19 noiembrie a.c., intr-un cadru festiv, cele mai creative, originale si inovative lucrari. Juriul este compus din scriitori profesionisti, din specialisti in comunicare si din “condeiele” care s-au facut remarcate la editia anterioara a concursului.

Creatiile premiate vor fi publicate in Antologia IDC de catre editurile partenere ale AdLittera. La a II-a editie, premiul special este asigurarea unui loc in Tabara de creatie “DeBOOT CAMP IDC”, ce va fi organizata in vara anului 2012.

In paralel cu desfasurarea concursului, scriitorii amatori inscrisi in concurs vor putea participa in fiecare sambata, in perioada 1 octombrie-12 noiembrie a.c., la Bucuresti, la o serie de ateliere de creatie literara, coordoonate de scriitoarea Monica Ramirez.

De asemenea, in paralel, vor fi organizate si concursuri literare pe retelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru castigarea participarii la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect cultural, indeplinind functiile unei agentii culturale, toate programele sale avand componente de educare prin cultura si prin arta. Proiectul promoveaza si dezvolta campanii de cultura literara si cauta surse de finantare pentru proiecte editoriale.

Regulamentul detaliat al concursului poate fi consultat aici.

Share

One thought on “Concurs literar national: “Incubatorul de condeie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *