Noua trupe canta in amintirea lui Freddie Mercury

Mare sarbatoare joi 22 septembrie, in Jukebox Venue: in seara cu pricina va avea loc “Tribute to Remember Freddie Mercury”, adica patru ore de muzica Queen, intr-un spectacol cu totul si cu totul special.

Pe scena vor urca noua trupe, fiecare punandu-si amprenta proprie asupra melodiilor trupei. Vor fi duete inedite, momente speciale si proiectii din concertele Queen. Gazda serii va fi actrita Irina Teodorescu, o mare fana a lui Freddie Mercury.

Prima trupa care va urca pe scena Jukebox Venue este La-La Band, cunoscuta publicului din serialul “Pariu cu viata”. Trupa Oddisey vine din Suceava. Ascultatorii Rock Fm o cunosc din cadrul concursului “Wanted: Demo & Live”, in cadrul caruia Oddisey a fost una dintre cele mai sustinute trupe in cursa pentru marele premiu – sansa de a canta in deschidere la Bon Jovi. Dan Helciug impreuna cu Spitalul de Urgenta promit un show special, gandit si pregatit pentru acest eveniment si pentru fanii Queen din Romania.

Zoltan Andras, solistul trupei Sarmalele Reci, vine cu un proiect inedit, prezentat in premiera. Jazzappella este un grup a cappella format din doua soprane, un tenor, un bariton si o voce alto. Repertoriul Jazzappella cuprinde piese de jazz, rock si pop, cu un sound jazzy. Componenta grupului: Raluca Stoica (soprana), Georgiana Mototolea (soprana), Nadia Trohin (alto), Zoltán András (tenor), Bogdan Andronache (bariton) si Bogdan Tudor (bas).

Cristina Haios, solista trupei Impact, va canta impreuna cu un band special constituit pentru acest eveniment – Pseudonoise si pianistul Alex Ciobanu. Trupa Cortez promite un show cel putin la fel de bun ca cel de acum doi ani, cand interpretarea foarte apropiata de original a starnit ropote de aplauze. Pe cei din trupa Pasager ii cunoasteti din finala Eurovision 2010, dar si din cluburile de live din Bucuresti.

Ad Hoc este o trupa de muzica medievala, formata din tineri studenti sau absolventi ai facultatilor de profil. Felul in care abordeaza ei repertoriul Queen va fi cel putin surprinzator. Cristi Gram, chitaristul trupei Phoenix, va canta in duet cu timisoreana Sabina Abrudian, cunoscuta publicului din semifinala Megastar.

Accesul la concert se va face incepand cu ora 19.00. La cererea publicului, organizatorii au pus in vanzare un numar limitat de bilete categoria VIP, cu loc la masa. Primele 30 de bilete VIP vor primi si un cd Queen, oferit de partenerii evenimentului, Get Music.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro. Primele bilete cu acces general sunt disponibile la un pret special de 45 de lei. Dupa epuizarea lor, pretul va deveni 60 lei, urmand ca la intrare biletele sa coste 65 lei. Biletele VIP s-au pus in vanzare la pretul de 95 lei.

Toti banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati catre ARAS – Asociatia Romana Anti-SIDA pentru achizitionarea de medicamentatie necesara persoanelor seropozitive.

Un eveniment organizat de Fat Cat Advertising, sustinut de Gala MGMT & PR si Rock FM si Get Music.

Parteneri media: Jurnalul National, Sapte Seri, Ring, metalhead.ro, iconcert.ro, ziare.com, 4arte.ro , bestmusic.ro, metalfan.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.